The 2-Minute Rule for su kaçağı tespit

Wiki Article

Su kaçağının olduğu bölge açılır, onarımı ve değişim yapılarak tekrar kapatılır. Onarım ve değişim işlemi bittikten sonra su kaçağı tekrar kontrol edilir.

Bu cihazlar, duvarların arkasındaki su birikintilerini veya gizli borulardaki sızıntıları tespit etmede oldukça etkilidir.

Sorularınız aklınızda kalmasın! Bize tüm sorularınız iletin; en kısa sürede cevaplayalım.

 Tam profesyonel su kaçağı bulma cihazlarımız ile yapılarda meydana gelen su sızıntılarının noktasını belirleyip, tamirat masraflarını daha aza indiriyoruz. Birlikte çalıştığımız servis elemanlarımızın görevi, profesyonel suya dayanıklı ve kameralı cihazları kullanarak arıza teşhisi yapmaktır.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çok uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi olacağı için alt kata su sızması çOkay normaldir.

Benim adim necmiye aydemir evimin banyo tavanim akiyo banyoya giremiyom bir de tavanim karton piyer tavan islakliktan cokermi ne yapmaliyim lutfen kisa zaman da cevap bekliyorumNecmiye

Yaptığımız işlerin temizliği ve kalitesi gayet bilinir bulduğumuz kaçakların açtığımız tıkanıkların hepsi detaylıca bilinir tavsiye üzerine tavsiye edebileceğiniz bir ustayız

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Su tesisatındaki hat borusunun demir olması, tesisat su kaçak tespiti sisteminde birden su kaçağı tespit fazla kaçak olması, kaçaklar mutfak banyo dolabı gibi alanı zor olan bir yerde olması, pis su hatlarında fazla kaçağın bulunması, temiz su hattında ise birden fazla işlem gerektiren yerde ise fiyat değişimleri bu şekilde değişmektedir.

Kameralı su kaçağı tespiti, su tesisatında su kaçağı tespit oluşan kaçakların noktasal olarak tespit edilmesi ve gelişmiş teknolojik cihazlarla onarımının yapılması işlemidir.

You can email the location proprietor to allow them to know you have been blocked. Remember to contain That which you were accomplishing when this web site su kaçağı tespiti came up as well as Cloudflare Ray ID located at the bottom of this page.

3k Sıhhi Tesisat şirketimiz su kaçağı tespiti bünyesinde çalışan işinde uzman ekibimiz ile dimensions en kaliteli hizmeti sağlamak için burdayız.

Report this wiki page